Spørgsmål og svar

Hvordan bliver jeg medlem af Blogpanel.dk?

Det er let at blive medlem og gratis for alle. Du skal blot gå til forsiden af Blogpanel.dk og følge anvisningerne der. Det tager kun 30 sekunder at udfylde.

Jeg har mistet mit brugernavn eller min adgangskode. Hvad gør jeg?

Det er intet problem. Hvis du har mistet disse data, behøver du blot at klikke på ‘Log ind’ og derefter klikke på  ‘Glemt dine Log ind detaljer’ (brugernavn, kodeord)?

Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?

Du kan let at stoppe dit medlemskab af Blogpanel.dk – hvornår du vil. Det gør du blot ved at logge ind på din profil og derefter melde dig ud.

Hvornår modtager jeg mit første spørgeskema fra Blogpanel.dk?

Det gør du, så snart at der er en undersøgelse i gang, der passer på din profil i forhold til blandt andet alder, bopæl og andre oplysninger, som du har udfyldt. Jo flere oplysninger, du udfylder, jo oftere vil du kunne få spørgeskemaer, der giver penge. Typisk vil der ikke gå mere end højst en uge fra du har tilmeldt dig, til at du vil få et spørgeskema. Under højtider og under industrisommerferien kan der dog gå længere tid.

Hvordan kan jeg følge med i, hvor mange penge jeg tjener?

Du kan få overblik over, hvor mange penge du har optjent, og hvor mange penge der er blevet udbetalt til din PayPal-konto, ved at logge ind på din profil og derefter gå til din personlige startside.

Hvor meget får jeg i betaling per undersøgelse?

Dette kan du læse mere om på vores betalingsside her. Som tommelfingerregel modtager du ca. 0,80 kroner per minut, spørgeskemaet varer. Du kan få udbetalt til PayPal, når du har nået 80 kroner på din konto. Herfra kan du overføre direkte til din bankkonto eller bruge pengene direkte på internettet. De fleste webshops modtager PayPal som betalingsmetode. Du bestemmer.

Hvordan overfører jeg penge fra min profil til min PayPal-konto?

Det er let. Opret en PayPal-konto med den emailadresse, som du også er tilmeldt Blogpanel.dk med. Log herefter ind på Blogpanel.dk. Når du har tjent over 80 kroner, kan du overføre pengene til din PayPal-konto. Klik nu på knappen ‘Min saldo og øvrige oversigter’. Overfør dine penge ved et simpelt klik på knappen ‘Opdater’ og dine penge vil blive overført til din PayPal-konto. Fra PayPal-kontoen kan du enten overføre pengene videre til din bankkonto eller bruge dem direkte på nettet.

Hvor mange undersøgelser bliver der sendt til mig?

Dette afhænger meget af en række demografiske spørgsmål, såsom hvor du bor henne i landet, hvor gammel du er, hvilket køn du har og så videre. Du vil dog maksimalt kunne modtage en undersøgelse hver fjerde dag, som det er i dag.

Jeg får at vide, at undersøgelsen er afsluttet, når jeg klikker på linket. Hvad gør jeg?

Når vi har samlet nok svar ind fra den demografiske målgruppe, som du tilhører, så lukker vi for flere svar. Det kan også være, at hele undersøgelsen er færdig, og du derfor har klikket for sent på deltage-linket.  Du vil få en mail med en ny undersøgelse, så snart at der er en ny undersøgelse rettet mod din målgruppe.

Hvad skal de svar bruges til, som jeg giver?

Virksomheder har brug for præcise data inden et produkt eller en ydelse lanceres – eller et eksisterende produkt skal tilpasses. Derfor er dine svar guld værd for disse virksomheder. Kort sagt bliver dine svar brugt i markedsundersøgelser for de virksomheder, der køber en markedsundersøgelse gennem CINT A/B, som er firmaet der udsender Blogpanel.dk’s spørgeskemaer.

Hvordan med skat af det, jeg tjener?

Du skal selv påføre det beløb du tjener på din selvangivelse. Blogpanel.dk eller CINT sender ingen oplysninger til Skat.

Hvad med mine personlige oplysninger?

Dine personlige oplysninger er helt sikre og vil aldrig blive delt med andre. Du kan læse mere detaljeret om vores privatlivspolitik her. Det er værd at bemærke, at vi ikke gemmer dine data (såsom email) hvis du skulle melde dig ud af panelet.

Jeg bliver afvist, når jeg forsøger at udfylde et tilsendt spørgeskema. Hvorfor det?

Det kan være fordi, at du tilhører en gruppe af befolkningen (fx efter alder eller bopæl), hvor vi allerede har fået nok svar i forhold til, hvad der er behov for. Fortvivl dog ikke – der vil løbende komme nye undersøgelser, som du kan deltage i.

Kan du ikke finde et svar på dit spørgsmål her ovenfor? Så er du velkommen til at kontakte vores onlinesupport her.